InteriCAD T6 belsőépítészeti tervező program doboza Az InteriCAD T6 komplex megoldást kínál a belsőépítészeti, lakberendezési szakma speciális igényeire. Az InteriCAD T6 hatékony eszköz otthoni, kereskedelmi és irodai kis- és nagy méretű projektek tervezésére. A könnyen használható 2D tervezési modul, a speciális 3D modellezési és az egyedülálló render eljárás kombinációjával minden tervező elképezelése valóság(hűvé)gá válik.

Hogyan használható a InteriCAD T6?

Az InteriCAD T6 belsőépítészeti tervező programmal a tervezést a 2D-s alaprajzzal kell indítani. Ha nincs szükség speciális 3D modellezésre, akkor innen közvetlenül folytatható a munka a 3D valósághű megjelenítőben. Itt lehet létrehozni a lapraszerelt elemes bútorainkat, komplex konyhát betervezni, vagy csempe mintát kiosztani. Az eredmények, így a valósághű képek, animációk, vagy dokumentációk is itt jön létre.

InteriCAD T6

Alaprajz tervezés

Az alaprajz néhány perc alatt létrehozható az InteriCAD T6-al. Vagy az ügyfél által adott alaprajz alapján (beszkennelt kép, DXF/DWG) vagy megtervezve gyorsan elkészíthető a helyiség struktúra és a 2D-s, bútorozott alaprajz.

 

Az alaprajzi tervezés lépései:

  • Falak létrehozása
  • Ajtók, ablakok elhelyezése
  • Mennyezet, mennyezeti blokkok, mennyezeti fények létrehozása
  • Egyedi padlózat kialakítása (ha szükséges)
  • Bútorok elhelyezése
  • Feliratok, méretezések elkészítése
  • Az elkészült terv átadása a 3D render részbe.

 

3D Valóság

Az alaprajzban felépített helyiség egy kattintással átalakítható 3D-be és elkezdhető a látványkép összeállítása.

7

Hatalmas 3D-s elemkönyvtár

Több mint 10.000 db. 3D-s modell a program elemkönyvtárában a telepítés után (lakás berendezések, konyha- és fürdőszoba kollekciók, lámpák, irodabútorok, növények, dekorációk, stb.).

További, több mint 8.000 db. 3D-s modell és anyag az online, felhő alapú könyvtárban, ingyenes letöltési lehetőséggel, több mint 100 bútorgyártó kínálatából.

 

Objektum klónozás

Egy korábban készített projektjéből átemelhet az aktuális rajzába bútor összeállításokat, anyagokat, fényeket, csökkentve ezzel az ismétlődő folyamatokra fordított időt.

Fény szerkesztés

Nagyon egyszerűen, gyorsan, valós időben szerkesztheti a fényforrásokat a fotó-realisztikus hatásokért.

Rendelkezésre állnak: Általános,- Spot,- Napfény és IES fényhatások.

Anyag hatások

Nagyon egyszerűen, gyorsan, valós időben adhat a felületekhez anyag hatásokat, textúrákat a program anyagtárából, vagy egyszerűen dobja rá a saját textúráját a Windows intézőből.

Érdesség hatás
Bőr hatás
Fém hatás
Fa hatás
Víz hatás

 

 

 

Render hatások

Számos render hatás áll a rendelkezésére a tökéletes látványkép elkészítéséhez.

belsőépítészeti tervező program   referencia kép0
belsőépítészeti tervező program   referencia kép1
belsőépítészeti tervező program   referencia kép2
belsőépítészeti tervező program   referencia kép3
Normál render az InteriCAD T6-ban
Photon render az InteriCAD T6-ban

Render kimenetek

  • Perspektíva
  • 3D perspektíva (3D-s szemüveggel látható)
  • DWG/DXF
  • Skicc
  • Photon render
  • Csatorna kép
  • Panoráma
  • Animáció

Ha olyan egyedi dolgot szeretne lemodellezni, ami a 2D-s alaprajzban vagy a 3D Render részben nem található, létrehozhatja az InteriCAD T6 részét képező BtoCAD 2012 programban egy, az AutCAD-ben már megszokott kezelőfelület segítségével.

  • Önmagában is használható BtoCAD (műszaki rajzok elkészítéséhez)
  • SketchUp / AutoCAD / 3DMax kompatibilitás

belsőépítészeti tervező program  AutoCAD klón modu referencia kép2

belsőépítészeti tervező program  AutoCAD klón modu referencia kép3

 

belsőépítészeti tervező program konyhabútor referencia kép1

Terjedelmes elemkönyvtár

Az InteriCAD T6 bőséges elemkönytárral rendelkezik a konyhaszekrények létrehozásához. Továbbá a konyhai kiegészítők könyvtára is számos elemet tartalmaz a konyhai berendezésektől, dekorációktól, anyagoktól a kiegészítőkig. Ezen kívül a felhasználók könnyedén alkalmazhatják a saját megszokott stílusú szekrényeiket, ajtóikat. Az ajtók, fogantyúk, munkalap opciói és számos további elem részletes beállítását is támogatja a InteriCAD T6.

belsőépítészeti tervező program konyhabútor referencia kép2InteriCAD T6InteriCAD T6

Valós idejű méret ellenőrzés

Az InteriCAD T6 konyha modulja egy önálló hibaellenőrzési funkciót tartalmaz, mely lecsökkenti a tervezi hibák lehetőségét azzal, hogy valós időben figyeli a méretezéseket a teljes tervezési folyamat során. Ha hibát észlel, mint pl. egy fiók beleütközne egy szomszédos ajtóba, a program figyelmezteti a felhasználót, hogy vizsgálja felül a tervet. Egy ilyen fontos tanács sokat segíthet a tervezőnek, hogy elkerüljön egy esetlegesen költséges tévedés, mely egyéb esetben csak a legyártás után derülne ki.

belsőépítészeti tervező program konyhabútor referencia kép3 KD Max

Különböző megjelenítési stílusok

Az InteriCAD T6-ban különböző kimeneti formátumok állnak rendelkezésre, melyek különböző prezentációs célokat képesek kiszolgálni. Az InteriCAD T6 képes előállítani valósághű látványképet, részletes kiviteli tervet, kézi hatású rajzot és animációt néhány egér kattintással. A fejlett virtuális valóság technológia könnyedén életre kelti az InteriCAD T6-al készített terveket.

Könnyedén tervezhet elemes bútorokat, parametrikusan megadva az értékeket, az bútor részei automatikusan létrejönnek (oldallapok, polcok, ajtók, fiókok, stb.).

belsőépítészeti tervező program elemes bútor referencia kép0

Könnyű használat

belsőépítészeti tervező program elemes bútor referencia kép1A programrész használatakor néhány paraméter megadásával, vagy megváltoztatásával tudja az elemes bútort meghatározni. Csak megadja a befoglaló méreteket, majd az osztások számát, (vagy honnan mely osztás hiányzik, hol sűríti be) és az InteriCAD máris létrehozza a korpuszt.

Azonnali hatás

belsőépítészeti tervező program elemes bútor referencia kép2A szoftver a részletek kidolgozásában nagy támogatást ad. Megválaszthatja az ajtó részleteit, belértve a stílust, a kilincset, stb. A valósághú tervezés során megismert eszközökkel fel lehet öltöztetni a bútort, be lehet illeszteni a térbe.

Kézbevett eredmény


belsőépítészeti tervező program elemes bútor referencia kép3

Tulajdonságok:

 

Könnyű megtanulni és használni
Egyszerű anyag / textúra / objektum szerkesztés a 3D-ben
Felhasználóbarát 2D, 3D tervezés
Élethű fény és render hatások
Automatikus riport létrehozás egyetlen paranccsal
Intelligens 2D > 3D átalakítás
Rugalmas anyag tervezés és szerkesztés
Testreszabható építőanyag katalógus

Rugalmas 2D, 3D tervezés

Az InteiCAD T6 kiemelkedő tulajdonsága a 2D-s alaprajz könnyű és gyors átalakítása 3D-s modellé. A 2D-s alaprajzon a felhasználó egyszerűen rádobhatja a kívánt csempét/építőanyagot a kiválasztott felületre. Ezen kívül, berendezhetik a helyiséget a szükséges bútorokkal is. Egy egér kattintással a 2D-s alaprajz átalakítható 3D-s modellé.

belsőépítészeti tervező program fürdő Ceramic King Ceramic King

Pontos árajánlat és anyag kigyűjtés

A fejlett automatikus anyag kigyűjtés és árajánlat készítő funkciókkal a felhasználó megszabadulhat a kézi számítás fáradalmaitól. Ezen kívül, további számítási módozatokat is használhat előbeállításként a rendszerben.

belsőépítészeti tervező program fürdő2

Azonnali módosítás

belsőépítészeti tervező program fürdő3

Anyag katalógus létrehozás

Saját céges anyag katalógust soha nem volt még könnyebb létrehozni mint az InteriCAD T6-al. További anyagokat hozzáadni a programhoz olyan egyszerű, mint beilleszteni a kívánt tervezési anyagok képét a könyvtárba. Ezek a funkciók teszik az InteriCAD T6-ot a legtöbb építőanyag szállító kedvelt szoftverévé.

belsőépítészeti tervező program fürdő4belsőépítészeti tervező program fürdő4