VR SZEMÜVEG ÉS 720° PANORÁMA

InteriCAD 720 VR Panorama

 

Mutassa meg innovatív módon belsőépítészeti elképzeléseit

A virtuális valóság nagyon felkapott koncepció lett az elmúlt években, főleg a mobil,- és videójáték ipar területen. Ez valósághű élményt biztosít a 3D-s virtuális valóságban, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy korlátozások nélkül megtekintsenek bármit. Amint elérhetővé vált  a technológia a lakberendezés területén is, az InteriCAD fejlesztője is 720 fokos beltéri élményt biztosít az ügyfeleinek, amellyel új szintre emelhetik az ügyfelekkel való kapcsolatuk.

 

VR Szemüveg

Az InteriCAD programok a Google Cardboard platform alapján működő legnépszerűbb VR szemüvegekkel használható anyagot tudnak létrehozni. Csak bele kell helyezni az okostelefonját a VR szemüvegbe, megnyitni a kiválasztott 720°-os panorámát és a virtuális valóságban nézhet körbe a helyiségben. Amerre forgatja a fejét, arra fog nézni a virtulás valóságban megjelenített helyiségben állva.

Javasoljuk, hogy olyan okostelefont használjon, ami Full HD képernyő felbontással és beépített giroszkóppal rendelkezik. A VR szemüvegek jól működnek 360°-os panorámákkal is.


 

720° Panoráma

A 720°-os panoráma egy továbbfejlesztett változata a 360°-os panorámának. Jelenítse meg és fedezze fel valós időben az InteriCAD-del készített ház vagy lakás helyiségeit. A 720°-os panoráma képek megtekinthetők VR szemüveg, laptop, okostelefon, tablet és webböngésző használatával is.


Kattints rá!   Kattints rá!

A 720° VR panoráma funkció az InteriCAD T6, a Ceramic King 8 a KD Max 6 és az InteriCAD Lite 2-ben érhető el. A modul fizetős kiegészítő, árlistánkban megtalálható.