Gyors és kitűnő lakberendező program

Mutassa meg elképzelést pillanatok alatt.
Könnyű kezelhetőség
Valósághű megjelenítés
Ingyenes oktatás

 

Az InteriCAD Lite egy professzionális, mégis könnyen használható 3D-s lakberendező program. Tervező program (CAD) ismeretek nélkül is használható. A 2D-s alaprajzi tervektől a valósághű 3D-s képek és animációkig, az InteriCAD Lite lehetőséget teremt, hogy gyorsan és számos módon prezentálhassa ötleteit az ügyfeleinek.

 

Az InteriCAD Lite egy olyan tér megjelenítő és termék bemutató segédeszköz, melyet kifejezetten arra célre fejlesztettek, hogy drámai mértékben javítsák az olyan értékesítési folyamatokat, melyek látvány bemutatást igényelnek.

 

Az ügyfél saját helyiségei szépen és gyorsan bemutathatók és renderelhetők 3D-ben a kereskedő saját bútor és dizánj elképzeléseivel. Minden anyag testreszabható, mint pl. kárpitok, padló- és fal burkolatok. A fényhatások a különböző napszakoknak megfelelően igazíthatók. A lakberendező program több mint 5000 szabvány könyvtári elemet tartalmaz melyek befoglaló méretei tetszés szerint változtathatók. Automatikus bejárásos videók készíthetők, a legmodernebb látványt biztosítva.

 

Ismérvek

 

Könnyű megtanulni és használni
Gyors és kitűnő 2D, 3D tervezés
Nem igényel CAD alapismereteket
Intelligens 2D > 3D átalakítás
Egyszerű anyag / textúra / objektum szerkesztés a 3D-ben
Élethű fény és render hatások
Különböző látvány módok az ötletei megjelenítéséhez
Automatikus anyag kigyűjtés és árajánlat készítés

 

InteriCAD Lite lakberendező program látványkép variációk 1  InteriCAD Lite lakberendező program látványkép variációk 2  InteriCAD Lite lakberendező program látványkép variációk 3

Alaprajz készítése

A tervezési munka az alaprajz felszerkesztésével kezdődik. Ez történhet meglevő vázlat átrajzolásával, minta alakok kiválasztásával, vagy hagyományos geometriai szerkesztéssel.

Terjedelmes és frissíthető elemkönytár

Több mint 10.000 bútor, lámpák, dekorációk, szövetek és anyagok állnak rendelkezésre az InteriModel.com honlapon. Ezeket a felhasználók egyszerűen letölthetik és frissíthetik a személyes anyag vagy termék könytáruk az internetről.

InteriCAD Lite lakberendező program letölthető elemkönyvtár

Burkolat kiosztás

Az új InteriCAD Lite tartalmazza a Ceramic King legtöbb szolgáltatsát, így nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető a burkolat kiosztás. Burkolat mintakánt bármely adatbázis felépíthető, frissíthető a gyártók katalógusa alapján. Ceramic King  burkolat tervező program referencia kép2

Intelligens 2D > 3D átalakítás

Az InteriCAD Lite a legmodernebb technológiát használva pillanatok alatt alakítja át a 2D-s alaprajzot 3D-s modellé. A felhasználónak csak a 2D-s alaprajzi tervet kell létrehoznia, az InteriCAD Lite automatikusan átalakítja 3D modellé.

InteriCAD Lite  lakberendező program Alaprajz InteriCAD Lite lakberendező program alaprajz2

 

Konyhabútor tervezés

A konyhabútor tervezést számos új funkció támogatja, szinte az összes KD Max szolgáltatás be lett építve a Lite 2.0-ba. Ki lehet választani a különböző korpuszokat, variálni a front elemeket és felöltöztetni az elkészített tervet.

Fejlett anyag beállítások

Könnyen létrehozatók olyan különleges hatások, mint pl. tükröződés, átlátszódás, kézi rajz hatás, stb., melyek automatikusan konvertálódnak a 2D és 3D nézetek között. Ha azonban a felhasználónak más elképzelése van az anyag hatás tekintetében, könnyedén módosíthatja azokat.

InteriCAD Lite lakberendező program látványkép variációk 4InteriCAD Lite lakberendező program látványkép variációk 5

Bámulatos fényhatások

Könnyen létrehozatók, beállíthatók különböző fényforrás hatások az InteliCAD Lite-ban. Látható módon módosítható pl. a fényforrás, fényerősség, irány, szín, vetület stb. Néhány egyszerű lépéssel a felhasználók olyan fényhatásokat hozhatnak létre, amilyenre vágynak.

InteriCAD Lite fényhatások 1InteriCAD Lite lakberendező program fényhatások 2

Azonnali módosítás

A 3D-s tervezési környezetben a felhasználó egyszerűen módosíthatja, szerkesztheti vagy lecserélheti bármelyik anyagot az ügyfél kívánságainak megfelelőre. Egy létező anyag módosítása nagyon egyszerűen történik, csak rá kell dobnia az új anyagot a kiválasztott felületre (drag and drop). Ezzel a funkcióval a felhasználónak nem kell megismételnie a tervezési folyamatot az elejétől.

Ceramic King  burkolat tervező program referencia kép2