iMeasure - Integrált mérési és adatkezelési megoldás

InteriCAD 720 VR Panorama

Mi az iMeasure?

Az iMeasure egy áttörés a mobil tervezés területén. 3 alkalmázásból álló virtuális környezet ötvöz: mobiltelefon, számítógép és egy állandóan elérhető internetes háttértár. Ezzel minden tervezési folyamat szoros kapcsolatot alkot a gyors és pontos tervezés érdekében Mutassa meg innovatív módon belsőépítészeti elképzeléseit.

   1. Helyiség felmérés Lézeres távmérővel; Készítsen egy fotót és jelölje rajta a részleteket.

   2. Rajzolja meg az alaprajzot és töltse fel az InteriCAD programba az iMeasure mobil alkalmazással.

   3. Nyissa meg a feltöltött alaprajzot az InteriCAD szoftverrel és kezdje meg a tervezést.

Szinkronizálja a tervezőprogrammal

Könnyedén lemérheti a nagy távolságokat, a helyiség felmérése sokkal gyorsabb és pontosabb lesz. Az iMeasure-ben mentett alaprajz, ügyfél adatok és helyszíni fotók szinkronizálhatók a számítógépen lévő InteriCAD tervezőszoftverrel. Miután feltölti az alaprajzot, megnyithatja a tervezőszoftverben és azonnal elkezdheti a tervezést.

Csökkentse a mérési hibákat

Az iMeasure-el feljegyezheti a szoba összes részletét képek készítésével és minden szükséges méretet rögzíthet, mint pl. a csatlakozók helyét, oszlopok, gerendák méretét.

   

Növelje az ügyfélkapcsolat hatékonyságát

A részletes és áttekinthető ügyfél adatok megkönnyítik az ügyfél nyilvántartást. 3 állapot van az iMeasure-ben: Ideiglenes, Lemért és Tervezés. Az iMeasure segítségével mindig tisztán láthatja a következő lépést az ügyféllel való kapcsolatban.