Interaktív üzletberendezés

Vevő maga tervez
Vevő ott ragad
Megrendel

Minden eladó tapasztalhatta már, hogy az ügyfelek szeretnek eljátszani, hogy milyen szövettel, burkolattal, festékkel lenne legjobb fürdőszobájuk vagy nappalijuk. Ez a játék sokszor sok energiát igényel, de ez az, amitől az érdeklődőből vevő lesz.

Interaktív üzletberendezés  ábra1
interaktív üzletberendezés, nyíl

Az iScan egy interaktív üzletberendezés, amelyben az érdeklődő kiválasztja egy érintőképernyőn a megfelelő anyagot, szövetet, csempét, padlólapot.

Interaktív üzletberendezés  referencia kép

A szoftver azonnal megmutatja a valósághű képen a leendő konyha, vagy nappali színvilágát. Talán még ennél is egyszerűbb, interaktívabb a vásárlás, ha az ügyfél kezébe vesz egy vonalkód olvasót és a bemutatótermekben levő anyagmintán leolvasva a vonalkódot, meg is jelenik a látványképen.

iScan interaktív üzeltberendezés referencia2

Miért az iScan?

Interaktív megoldás
  • A vásárlás kommunikációja jobb
  • Valósághű látványkép
  • Minimális befektetés
  • Professzionalista kinézetet

iPad-en!

Mobilizáljon
Már létezik iPad-es megoldás is a termék bemutatására. Ezt az alkalmazást bárki futtathatja, akár az eladó, akár a vásárló Apple tabletjén. Az iScan egy nagyon jó megoldás, ha nyílt napot tartunk, vagy kereskedelmi bemutatót szervezünk.
iScan interaktív üzeltberendezés referencia1
Lekberendezés
LAKBERENDEZÉS
Az általános lakberendezők, belsőépítészek számára lett kialakítva az InteriCAD Lite lakberendező program. A szoftver használata pár óra alatt megtanulható és bámulatos látványképeket készíthet vele.
Interaktív üzletberendező
Fürdőszoba
A Ceramic King burkolat és fürdőszoba tervezést támogató rendszer, ahol nagyon egyszerű eszközzel tud a legbonyolultabb tervet részletesen elkészíteni
Konyhabútor tervező program
KONYHABÚTOR
Konyha- és elemes bútor tervezésre lett kifejlesztve a KD Max rendszer. A helyiség gyors felvétele után a konyhabútor gyors összeállíthatja, valósághűen megjelenítheti.