Konyhabútor tervezőknek, bútorstúdióknak

 

A KD Max egy könnyen kezelhető konyhabútor tervező program, kifejezetten konyhabútor és beépített szekrény tervezésre koncentrálva. Rendkívül felhasználóbarát és teljesen lefedi a tervezők mindennapi munkájához szükséges feladatokat.

A KD Max a konyhabútor kiegészítők teljes tárházát tartalmazza az elemkönytárában, mint pl. ajtók, asztalok, felső elemek, acél árucikkek, kiegészítők és dekorációk. Szintén tartalmazza a szoftver a teljeskörű beépített-szekrény tervező funkciókat, melyek lehetővé teszik a felhasználók számára szabványos könyvtári elemekből megtervezni a bútort, vagy testreszabni a saját stílusuknak megfelelő szekrényekkel és ajtókkal.

Mivel a KD Max egy konyhabútor tervezési és értékesítési prezentációs eszköz, könnyen és gyorsan alakíthatja a 2D alaprajzot 3D-s modellé. A teljes tervezési folyamat rövid időn belül elkészülhet, beleértve az anyagkigyűjtéseket, árajánlatot is. Mindazonáltal a KD Max-al hatékonyan és professzionális módon tudja az üzletkötő bemutatni az elképzeléseit az ügyfélnek fotórealisztikus perspektívák segítségével nem csak kézi vázlat rajzokkal és szóbeli magyarázatokkal.

 

Terjedelmes elemkönyvtár

A KD Max bőséges elemkönytárral rendelkezik a konyhaszekrények létrehozásához. Továbbá a konyhai kiegészítők könyvtára is számos elemet tartalmaz a konyhai berendezésektől, dekorációktól, anyagoktól a kiegészítőkig. Ezen kívül a felhasználók könnyedén alkalmazhatják a saját megszokott stílusú szekrényeiket, ajtóikat. Az ajtók, fogantyúk további szerkesztését is támogatja a könyvtár.

KD Max

KD Max

KD Max

KD Max

KD Max

Objektum klónozás

Az objektum klónozás egy új funkció a KD Max-ban, amivel a felhasználónak lehetősége van objektumokat és beállításaikat átmásolni egy előző tervből az aktuálisba. Anyag hatások, fények vagy 3D objektumok gyorsan és könnyedén átmásolhatók.

KD max konyhabútor tervező program klónozás

 

Árajánlat készítő

A KD Max-ban egy komplett árajánlat készítő rendszer is található. Egyetlen paranccsal minden felhasznált anyagról pontos kigyűjtés készíthető árakkal együtt. Egy ilyen funkció nagymértékben növeli az üzletkötő termelékenységét a teljes folyamat során.

KD max konyhabútor tervező program kigyűjtés

 

Valós idejű méret ellenőrzés

A KD Max egy önálló hibaellenőrzési funkciót tartalmaz, mely lecsökkenti a tervezi hibák lehetőségét azzal, hogy valós időben figyeli a méretezéseket a teljes tervezési folyamat során. Ha hibát észlel, mint pl. egy fiók beleütközne egy szomszédos ajtóba, a program figyelmezteti a felhasználót, hogy vizsgálja felül a tervet. Egy ilyen fontos tanács sokat segíthet a tervezőnek, hogy elkerüljön egy esetlegesen költséges tévedés, mely egyéb esetben csak a legyártás után derülne ki.

KD max konyhabútor tervező program méretezés kép  KD max konyhabútor tervező program üzenet kép

 

Különböző megjelenítési stílusok

A KD Max-ban különböző kimeneti formátumok állnak rendelkezésre, melyek különböző prezentációs célokat képesek kiszolgálni. A KD Max képes előállítani valósághű látványképet, részletes kiviteli tervet, kézi hatású rajzot és animációt néhány egér kattintással. A fejlett virtuális valóság technológia könnyedén életre kelti a KD Max-al készített terveket.

KD Max  KD max konyhabútor tervező program alaprajzi kép

KD max konyhabútor tervező program nézet kép